Fizetési Feltételek

 

 

1. Elfogadó neve (cégnév): KIN-PEX Kft. 1113 Budapest, Karolina út 10. Tel: 06-30-5000-190, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Elfogadó cégjegyzékszáma, adószáma: cg01-09-269-179  adósz: 10903461-2-43

3. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások (életkor, elfogadott kártyák köre, kártyatípus, ország, stb. szerint)  VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard, egyéb korlátozás nincs.

4. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételének és az átvétel/igénybevétel lebonyolításának leírása .Apartmanok bérlése, foglaló vagy előre fizetéssel  a lemondási feltételek elfogadásának figyelembe vételével .

5. Bankkártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása :

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan foglalhatja le helyét Apartmanházunkban. A kiválasztott Apartman és a megjelölt időpont visszaigazolása után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája    felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

6. Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás jogának ismertetése {17/1999. (II. 5) Korm. rendelet}.   

7. Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módja és feltételei . Foglalót /cca. 20%/ nem áll módunkban visszatéríteni. Előre fízetés esetén a lemondási feltételekben ismertetett határidők figyelembe vételével azaz lemondás az érkezés elött 30 nappal 100%,-át, 7-29 nappal 50 %-át az előre fízetett összegnek,  a bankköltség levonása után 3 napon belül visszautaljuk a megrendelő számlájára. Az érkezés elött 6 nappal lemondást nem tudunk elfogadni és az előre fizetett szállás költséget nem áll módunkban visszatériteni.

8. Az ügyfél által megadott adatok kezelésének és felhasználásának módja. Az Ön személyes adatainak védelme a (... Kft) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).

9. Adatvédelemre és az adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információ. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

10. Esetleges panaszával kérjük, hogy a Nemzeti Fogyasztó Védelemi Hatóság panaszbejelentéséhez forduljon: www.nfh.hu